7 april 2011

”Vilket blåsigt väder vi har…”

(Ronja Rövardotter)

Det blåser vårvindar friska ute idag. Nyhetsflödet rapporterar om flertalet omkullblåsta träd, försvunna hustak och strömavbrott runt om i södra Sverige. Tack ock lov är vi hittills förskonade från några allvarliga olyckor, även om det inte var långt borta tidigare idag när en skolklass som varit och sjungit för de boende, passerade lindallén bara en kort stund innan ett av träden föll.

Denna vecka är jag kontorsråtta på jobbet. Vi var på utbildning i tisdags, och nu försöker vi ”göra läxan” inför nästa träff nu på tisdag. Det är mycket grunddata som ska matas in i programmet, och vi vill ogärna göra något fel nu, för desto mer jobb blir det längre fram. Problemen vi brottas med är framförallt att inmatningsuppgifterna hela tiden ändras – ibland flera gånger på en dag. Nya saker tillkommer och andra ska tas bort. Ibland känns det som om hjärnan spänts fast i en karusell à la Virvelvinden. Jag kan lugnt påstå att det är inte läge att fatta några större privata beslut, för hjärnan vill helst stänga ner när arbetsdagen är över.

Något som spär på tröttheten är axeln som fortfarande inte är bra. Visserligen tycker jag mig ana en viss förbättring i rörelseförmågan, men det gör än mer ont igen. Kan bara hoppas på att det går åt rätt håll i alla fall. Vore trevligt att kunna ta några simtag till sommaren.

Nu blir det hockeyslutspel för resten av kvällen. Måtte FBK vinna ikväll igen!

Annonser
Det här inlägget postades i arbete, barn, frozen shoulder, hockey, smärta, vår. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s