Proppen ur

Detta bildspel kräver JavaScript.

Igår firade vi vår Gabriel som fyllde 7år. Det blev en härlig och lyckad dag. Sonens min när han packade upp paketen på morgonen var obetalbar. Han hade önskat sig en egen dator, men trodde nog inte att han faktiskt skulle få en.

Barnkalas med 9st killar kan vara mer än vad man klarar av, men igår gick det faktiskt smidigt. Vi (eller ja egentligen David) hade konstruerat en avfyrningsramp för pappersraketer, och när alla barn hade anlänt, fick de bygga varsin raket och sedan provskjuta den ut på gräsmattan. Nog för att vi trodde att de skulle tycka att det var roligt, men det blev succé! Vi fick till och med avbryta uppskjutningarna så de skulle hinna fika innan kalaset tog slut. Det var ett av de bättre kalas vi haft här hemma.

Sista veckan har vi på kvällarna ägnat oss åt att bygga raketramp och Mario-banor. Det fanns nämligen en liten risk att datorn, som var beställd via nätet, inte skulle hinna komma innan kalaset. Och fyller man 7år, är det inget vidare att få en present med orden ”du ska få en dator, men den kommer inte förrän i nästa vecka någon gång”. Således har vi haft sena kvällar/nätter och fruktansvärt tidiga morgnar.

Idag vilar vi ut i soffan framför friidrotts-VM. Planen var egentligen skogen och plocka lingon, men de får stå kvar i riset till nästa helg. Det lockar inte att vara ute i regnet.

Annonser
Det här inlägget postades i födelsedag, Gabriel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s