Om mig

Jag är fiolläraren som blev undersköterska i hemvården och trivs alldeles förträffligt med det. Tillsammans med min underbara familj (maken David och barnen Amanda och Gabriel) bor jag i den mindre staden Arvika i västra Värmland.

Sedan jag köpte min första digitalkamera har jag blivit allt mer intresserad av fotografi… obs vi pratar amatörnivå.. Förhoppningen är väl att någon gång hitta en öppning för att få gå den där fotokursen och få lite mer kunskap om alla obegripliga tekniska termer. I dagsläget nöjer jag mig med att försöka få bilden att se ut som den gör i mitt huvud och med hjälp av Elements se till att det blir så.

Förutom detta håller jag igång fiolspelandet.. det blir inte så mycket som jag skulle vilja, men i alla fall orkesterspel en gång i veckan.

Böcker är något som alltid har fascinerat och jag har fler av dem än vad bokhyllans hyllplan orkar med. Nu har jag äntligen hittat en app som hjälper mig att hålla ordning på vad som står på hyllorna, så slipper jag komma hem med en bok från affären som jag redan har… det har hänt mer än en gång om vi säger så.

Handarbete i form av framförallt stickning, men även virkning, är en perfekt sysselsättning för händerna framför tv:n. Det går åt några kilometer garn varje år. Från att tidigare mest ha stickat sockar och halsdukar, har jag nu vågat mig på spetssjalar, koftor och mer avancerade mönster. Sedan jag upptäckte ravelry.com har jag blivit en knitoholic. Om du vill se mer av vad jag stickar, kan du kika in här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s